torsdag 9. juni 2011

Stoffrose

Beklager så mye at jeg har vært litt treg med å blogge - mai mnd er en travel måned så tiden fløy rett og slett fra meg.

Det første innlegget fra meg er link til en stoff-rose.  Min intensjon med å blogge for quiltelaget er å finne frem til ting på nettet og dele det med medlemmene.  Ønsket mitt er at bloggen skal bli en informasjonskanal og inspirasjonkanal for medlemmene.  Jeg vil gjerne bidra til at vi alle utvikler oss videre.  Innspill og kommentarer er veldig velkommen ;o)  Er det noe du savner, har lyst til å finne mer ut av, emner jeg skal skrive om - legg igjen en kommentar - så skal jeg se hva jeg kan gjøre.

Sommeren er jo ikke den store sy-tiden og ei heller bloggetid - men en regnværsdag i ny og ne blir det vel så litt blogging blir det nok.  Satser i alle fall på å komme sterkt tilbake til høsten men jevnlige oppdateringer.

Her kommer bilde av rosen jeg har sydd etter beskrivelsen:

Med denne rosen har du mange muligheter til å bruke opp restene dine.  Jeg ser for meg rosen som pynt på en veske.  Denne kan lages i mange varianter både i farger og størrelser.

Ønsker deg lykke til - så blogges vi snart igjen!

Sommerhilsen fra Heidi

2 kommentarer:

  1. Hei, flott at du er igang. Det blir spennende å følge med. God sommer. hilsen Gerd

    SvarSlett