fredag 2. september 2011

Litt av hvert....

På tide å komme i gang igjen med blogging og syaktiviteter - høsten er jo på vei og det betyr for de fleste av oss - mere inneaktiviteter.  Tenkte jeg skulle starte høstsesongen med et innlegg om litt av hvert, smått og stort.

Inspirasjon:
Klikker du på denne linken kommer du til en samleside.  Her kan du klikke deg videre hos forskjellige quiltere.  Her er mye å kikke på - noe fint, noe veldig fint, noe rart, noe veeelldiig rart, så her er noe for alle.  De fleste jeg har vært innom har også en blogg så det er bare å klikke rundt og se.  God tur!!

Blogger:
Det finnes mange, mange blogger om quilting - her kommer link til noen få:

Bente Vold Klausen i Quiltemagasinet opprettet for en tid tilbake en blogg - den finner du her.
Dette er en koselig blogg som jeg titter innom i ny og ne. På venstre side i bloggen finner du en rekke andre blogger du kan ta turen innom.

Tove Fevang har også opprettet blogg og skriver om litt av hvert innen håndarbeid.

Så en tur til andre siden av jorda:  Kate Conklin er en australsk quilter.  Denne bloggen titter jeg innom en gang i blant. Morsom å se fargevalget hennes - ganske ulikt det vi gjør her oppe i det kalde nord!  På høyre side i bloggen finner du "Crafty blog list"  dette er linker til andre blogger - så her kan du finne masse inspirasjon og bruke laaang tid.  God fornøyelse!

Hilsen
Heidi


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar