Quiltekafe


I Sandefjord Quiltelag har vi quiltekafe en onsdag i mnd. Den startet vi for å jobbe med bl.a. fellesprosjekter. Vi syntes det ble for liten tid til søm på quiltelagsmøtene, og ønsket en kveld helt uten annet program enn søm av forskjellig slag.

Vi har bl.a. sydd båretepper til sykehjemmene i byen, og vi har sydd tepper til premature barn på V.V.S. Det er tepper som barna får med seg hjem. I 2017 levert vi over 40 toalettvesker til Vestfold Krisesenter og 2 båretepper ble levert til Sandefjord vinteren 2017/18.
Vi vet at det å være med i fellesprosjekter kan skremme noen fra å komme, men du skal vite at det er helt frivillig. Vil du bare komme for sosialt samvær og hyggelig " syprat ", er du selvsagt velkommen til det. Ta gjerne med deg ditt eget sytøy.

Vi syr ikke bare på fellesprosjekter. Quiltekafeen har vi i håndarbeidsrommet på Bugården Eldresenter. Der er det plass til å bruke egen symaskin om ønskelig. Vi koker kaffe og har noe å bite i. Ta med kopp. Som på møtene våre ellers er det kr. 30.- for medl. og kr. 50.- for gjester/ ikke medl.

Alle er hjertelig velkomne!

Vi blir aldri utlært i dette faget, så vi har alle noe å lære av hverandre.
Vi ønsker alle våre quiltevenner velkommen til hyggelig sykveld.

Se hovedsiden vedr dato'er som vi er samlet.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar